Що шукали правоохоронців у квартирі депутата Тернопільської облради?

Опубліковано:
28 Листопада, 2020

Вчора працівники СБУ провели обшуки в ряді приміщень державних підприємств, а також у квартирі депутата Тернопільської обласної ради від ВО «Свобода» Івана Мурина. Що шукали у помешканні чиновника, у чому підозрюють та чому обшук проводили на території аеропорту – не відомо.

«Тернопільська обласна організація ВО «Свобода» даний інцидент розцінює як політичне замовлення та застерігає працівників правоохоронних органів, які вдерлись із несанкціонованим обшуком до депутата Тернопільської обласної ради від ВО «Свобода» Івана Мурина, від вчинення ними надалі протиправних дій. Вважаємо погрози, що лунали від правоохоронців на адресу свободівця Івана Мурина, злочином та свідченням того, що всі заяви можновладців про реформування правоохоронної системи – тільки порожній звук. Ми вкотре стали свідками чергового поліцейського свавілля, як за часів Януковича, коли відбувалось переслідування свободівців, які відстоювали гідність і честь української нації. Ми зробимо все для того, щоб захистити верховенство права й свободи українців, і протистоятимемо реалізації злочинних замовлень діючої влади», – повідомляють прес-службі партії.

До слова, раніше tenews повідомляло про проведення обхід у новообраного у квартирі новообраного депутата-свободівця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Іван Мурин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партія свобода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: