У Тернополі проводять обшук у новообраного депутата-свободівця. Що відомо про його справи? (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

27.11.2020 14:51   Джерело: 20minut.ua
Опубліковано : Оксана Горобець
  • Як нам стало відомо, силовики – столичні.
  • Коли зачитували постанову про обшук, звучало підприємство «Універсал-авіа», яке очолює Іван Мурин. Що про нього відомо?

Працівники силових структур зі столиці проводять обшук у помешканні новообраного депутата від ВО «Свобода» Івана Мурина. Правоохоронці завітали до помешкання депутата вранці 27 листопада.

Що сталось – достеменно невідомо. Офіційні коментарі читайте згодом. Проте від власних джерел, які були очевидцями події, нам стало відомо, що у постанові фігурувало Державне підприємство Тернопільське державне авіаційне підприємство «Універсал-авіа», головою якої є депутат-свободівець Іван Мурин.

  • Питання нібито стосувалось приватизації земель тернопільського аеропорту, під склади, 1,3 га, - розповіло наше джерело. – А він (Іван Мурин – прим. авт.) нібито блокував це питання, не давав приватизувати.  

Ми намагаємось отримати коментарі від СБУ, а також очільника Тернопільської «Свободи» Олега Сиротюка, який, як нам стало відомо, перебуває на місці події.

Наразі головний свободівець краю слухавки не бере. На місце прибули однопартійці депутата та адвокат. 

Деталі, подробиці і коментарі читайте згодом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 20minut.ua  

Коментарі