МОЗ дозволило відновити футбольний сезон в Україні з 30 травня

29.05.2020 08:02   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Міністерство охорони здоров’я України дозволило проведення матчів УПЛ і Кубка України з 30 травня.

Міністерство охорони здоров’я України дозволило проведення матчів Української Прем’єр-ліги та Кубка України, починаючи з 30 травня.

Про це сьогодні на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, передає Тернополіс.

“Великий футбол повертається в Україну! Щойно спілкувався з міністром охорони здоров’я Максимом Степановим, який підтвердив, що МОЗ дозволив проведення матчів УПЛ та Кубку України починаючи з 30 травня.

Читайте також

Тернопіль не хоче проводити фінал Кубка України без глядачів
Тернопіль: відкрили нову соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид»

Велике дякую міністру, заступнику міністра і головному санітарному лікарю України Віктору Ляшку та колегам з УАФ, які доклали зусиль для якнайшвидшого відновлення змагань”. – йдеться у дописі Андрія Павелка.

Тепер виконком Української асоціації футболу повинен підтримати рішення про відновлення сезону, а також затвердити календар змагань.

Міністерство охорони здоров’я також дозволило збільшити кількість людей, яким можна буде перебувати на стадіоні під час матчу, до двохсот. Ігри будуть проходити без глядачів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі