Тернопіль: відкрили нову соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид»

Опубліковано:
18 Грудня, 2019

У Тернопільській школі №28, у відремонтованому приміщенні спортзалу відкрили соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова, спільно з фондом «Реал Мадрид» та громадською організацією «Епіцентр — дітям» їм вдалося відновити шкільні спортзали та футбольні майданчики міста. Зокрема, минулого року закінчили ремонт у правовому ліцеї №2, а у цьому році – облаштувати сучасне футбольне поле на території школи №10.

«Позитивом є також те, що ми розпочали співпрацю з Фондом «Реал Мадрид» та громадською організацією «Епіцентр — дітям». Завдяки цьому партнерству у Тернополі створено окрему громадську організацію, яка займається дітьми з малозабезпечених сімей та сприяє їхньому всебічному розвитку», — додає Сергій Надал.

Зазначимо, що для оновлення спортивного залу на умовах співфінансування з місцевого та державного бюджетів витратили 1, 5 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #Епіцентр — дітям, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реал мадрид, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТЗОШ №28, #футбол, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: