На Тернопільщині збудували казарми покращеного планування для майже 400 контрактників (Фото)

Опубліковано:
12 Вересня, 2019

На Тернопільщині у райцентрі Теребовля завершено будівництво трьох казарм покращеного планування для військовослужбовців-контрактників окремої артилерійської бригади ОК «Захід» Сухопутних військ ЗС України. Про це повідомив начальник відділу капітального будівництва та ремонту Західного територіального КЕУ підполковник Володимир Клецун. За його словами у новенькі будівлі невдовзі заселиться 375 артилеристів.

Читайте також

Візит Владики Тихона до Теребовлянської ПЦУ Св. Володимира
День міста Теребовля 2019 (Відео)

– На даний час підрядник здійснює облаштування прибудинкової території – вкладає бруківку. Також усередині будівель завершується монтаж меблів, під’єднується сантехніка, підключаються кухонні плити, – зазначив підполковник Володимир Клецун.

Нові казарми – це двоповерхові цегляні будівлі покращеного планування із просторими житловими приміщеннями, розділеними на двокімнатні блоки. У кожному блоці є санвузол з душовою кабіною і туалетом. Будівлі збудовані за сучасними технологіями. Кімнати будуть обладнані меблями для кожного військовослужбовця. На кожному поверсі є кухня з індукційними плитами та мікрохвильовками. У побутових кімнатах – пральні машини, сушарки і місця для прасування. В одному блоці проживатимуть до 10 військовослужбовців. Кожна казарма розрахована на 125 осіб.

null

 

null

 

null

 

null

Проект з житловим фондом для військовослужбовців у Теребовлі відповідає стандартам НАТО. Для того аби захисники України змогли заселитися у новенькі будівлі з державного бюджету України виділено 44,4 млн. гривень.

Василь Лабай.
Фото автора.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армія, #казарми, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: