Кандидат по 165 округу Володимир Кісілевич отримав благословення від Митрополита Епіфанія 

Опубліковано:
29 Червня, 2019

Зустріч вищого духівництва, представників влади та запрошених гостей відбулася на кордоні між Тернопільською і Рівненською областю. Разом з усіма зустріти Митрополита Київського та всієї України приїхав і кандидат від партії “Слуга Народу” по 165 округу Володимир Кісілевич. Молодий політик привітав голову Православної церкви України на Тернопільщині і подякував за його підтримку нашого рідного краю.

“Я завжди підтримую єдину українську церкву. Це важлива справа, бо без об’єднаної церкви – в нас не має майбутнього”, — розповів Володимир Кісілевич.  

На кордоні також зустрічав Митрополита Епіфанія тимчасово виконуючий обов’язки голови Тернопільської ОДА Іван Крисак. Разом з керівником області Володимир Кісілевич отримав благословення від владики на звершення добрих справ.

Читайте також

Партія «Слуга Народу» представила кандидата по 165 округу Володимира Кісілевича

 Опісля урочистої зустрічі духівництво, представники влади переїхали в Тернопіль. Саме в обласному центрі на вулиці Сахарова поблизу Тернопільської обласної дитячої лікарні відбулася спільна молитва Митрополита Епіфанія разом з жителями міста, у якій участь взяв і Володимир Кісілевич. 

Окрім того, глава Православної церкви України на цьому місці заклав наріжний камінь під будівництво храму Воскресіння Христового у Тернополі. І запросив усіх присутніх взяти участь в Божественній Літургії та молебні з вшанування пам’яті загиблих воїнів УПА в урочищі Зімне, що поблизу села Бодаки в Збаразькому районі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #165, #кандидат, #кісілевия, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: