Партія «Слуга Народу» представила кандидата по 165 округу Володимира Кісілевича

28.06.2019 13:35   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Політична партія "Слуга Народу" вже офіційно презентувала кандидатів у народні депутати України від Тернопільщини. За словами керівників тернопільської обласної організації політичної сили, ці люди не мали політичного минулого, але мають велике бажання запровадити та реалізувати зміни задля кращого майбутнього українців.

Володимир Кісілевич - один з наймолодших кандидатів у народні депутати, йому 25 років. Саме він представляє 165 виборчий округ, а це Бережани, Зборів, Козова, Підгайці та Тернопільський район. Володимир закінчив ТНЕУ за спеціальністю "Економіка та управління". Голова ГО "Футбольний клуб "Колодне". Вивчав богослов’я у Волинській православній богословській академії. Стажувався в Адміністрації Президента. Працює заступником голови Колодненської об'єднаної територіальної громади.

"Йду від партії "Слуга Народу", бо саме в цій команді є чесні і порядні люди, які можуть змінити систему - систему корупції, які зможуть все побороти. Тому я йду в Парламент з командою "Слуга Народу", — зауважив кандидат у народні депутати України від політичної партії "Слуга Народу" по виборчому округу №165 Володимир Кісілевич.

Окрім Володимира Кісілевича в команду кандидатів "Слуги Народу" увійшли ветеран АТО Андрій Богданець, який побореться на 163 виборчому окрузі. Політичну силу на 164 окрузі представлятиме громадський активіст, автомайданівець Ігор Василів. Кандидат у народні депутати по виборчому окрузі № 166 – малий підприємець Ігор Сопель, а у 167 виборчому окрузі висунутий кандидат – доцент кафедри менеджменту у виробничій сфері ТНТУ Володимир Гевко.

Усі ці люди – це жителі Тернопільської області, звичайні інженери, економісти, підприємці, науковці. Кожен з них живе тими самими проблемами та бідами, які є на Тернопільщині. Тому усі кандидати вірять - щоб побудувати країну мрій, необхідне повне перезавантаження влади.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі