Директор тернопільської школи пропонує батькам влітку «здавати» своїх дітей на 1 робочий день в школу

31.05.2019 15:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Директор тернопільської школи-ліцею №6 Олександр Остапчук придумав куди дівати дітей влітку. Тиждень, з 3 по 7 червня, він готовий проводити свої робочі дні з учнями по черзі, - пише Доба.

Від сьогодні стартує запис учнів, батьки яких виявлять бажання, щоб їхні діти провели день з директором школи. Зранку і до вечора школяр зможе їздити на ділові зустрічі, виконувати роботу керівника школи, допомагати адміністрації школи і просто веселитись.

Читайте також

Директор тернопільської школи-ліцею №6 Олександр Остапчук став Заслуженим працівником освіти України

— Я пропоную батькам "здавати" дитину на один день мені на роботу. З 9.00год. ви приводите дитину мені в кабінет і ми цілий день працюємо разом. Ваша дитина буде гратися в кабінеті(цікавими іграми забезпечу), буде виконувати певні справи, їздити зі мною в певні державні інстанції, перекус, обід і полудень -разом. Буде і прогулянка свіжим повітрям в парку. А о 17.00год ви забираєте дитину з неповторними враженнями, — пише в соцмережах Олександр Остапчук.

Така ініціатива виникла через те, каже директор школи-ліцею, що діти завжди цікавляться роботою директора. Тим паче, що таким чином батьки матимуть вільний час, а діти цікаво проведуть час.

— І вам добре, і дитині цікаво, і школа матиме певний зиск (про відповідальність і вартість домовимося), — додає Олександр Остапчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі