Директор тернопільської школи-ліцею №6 Олександр Остапчук став Заслуженим працівником освіти України

Опубліковано:
8 Жовтня, 2018

Директор тернопільської школи-ліцею №6 Олександр Остапчук став Заслуженим працівником освіти України.

Напередодні Дня вчителя, з почесною відзнакою педагога вітають його рідні, друзі, учні та їх батьки. Також вітання пишуть у соцмережах, в тому числі представники влади.

Зокрема, секретар Тернопільської міської ради у Facebook зазначив: «Вітаю Олександр Остапчук із присвоєнням почесного звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ” 
Олександр Остапчук багаторічний керівник Тернопільського навчально-виховного комплексу “Школа-ліцей № 6 імені Н.Яремчука” – чи не найбільш успішної, прогресивної та креативної школи міста. Дякуємо Вам за працю, це справді гідна оцінка вашої роботи!!!».

Олександр Миколайович Остапчук народився 17 липня 1958 року в Рисв’янці Рівненського району Рівненської області. У 1979 році закінчив Тернопільський педагогічний інститут. З 1979 р. до 1985 р. працював учителем у Свобідській Берегівського району Закарпатської області. З 1985 живе у Тернополі, був інженером автобази «Турист», згодом — на авторемонтному заводі. З 1986 р. до 1991 р. працював вчителем трудового навчання. З 1991 р. до 1993 р. був заступником директора з виховної роботи в ЗОШ № 22. З 2012 – директор “Школи-ліцею № 6 імені Н.Яремчука” № 6.

Учні знають Олександра Остапчука як креативного, цікавого педагога, який не лише вміє заохотити до вивчення матеріалу, а й допомагає весело проводити перерви між уроками.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відзнака, #директор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #остапчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: