Жителі Тернопільшини нормально харчуються, але обмежують себе в споживанні непродовольчих товарів

Самооцінка домогосподарств рівня своїх доходів

01.08.2018 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

З метою дослідження самооцінки населенням Тернопільщини рівня своїх доходів проведено опитування домогосподарств, які брали участь у вибірковому обстеженні умов їхнього життя в 2017 році.

Підсумки опитування свідчать, що частка домогосподарств, які оцінили свій дохід достатнім для нормального харчування, але обмежували себе в споживанні непродовольчих товарів та послуг склала 38,6%. Вважали рівень своїх доходів, як достатній 59,9% домогосподарств, з них 9,5% робили заощадження. Разом з тим, частка домогосподарств, які не змогли забезпечити навіть достатнє харчування склала 1,5%.

Читайте також

Добре їсти, файно спати… Бог здоровлє мусит дати!
Як зварити дешеві макарони, щоб вони не злипалися

За оцінкою матеріального добробуту 71,4%  домогосподарств віднесли себе до бідних, до небідних, але ще не представників середнього класу – 27,5%, до представників середнього класу – 1,1%. До заможних ніхто з обстежуваних домогосподарств себе не відніс.

Головне управління статистики у Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі