Як зварити макарони, щоб вони не злипалися? Практично кожній господині знайома проблема злиплих макаронів. Одні варяться добре, а більш дешеві вічно злипаються? Досить переплачувати! Сергій Калінін розповів, як зварити макарони навіть з м’яких сортів пшениці, щоб вони залишалися розсипчастими!

Можливо, ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що головний секрет Сергія Калініна полягає в тому, що макарони слід обсмажити перед варінням на сковороді! Це трохи незвично, але таким чином вони зваряться швидше, не будуть злипатися і розварюватися.

  1. Обсмажте макарони на сухій сковорідці протягом хвилини. Завдяки цьому крохмаль з макаронів кристалізується, і ми отримаємо розсипчасті макарони.
  2. Потім залийте їх окропом, щоб вода трохи вище покривала рівень макаронів. Варити потрібно приблизно 3–5 хвилин, доти, поки вода не википить. Однак трохи води повинно залишитися.
  3. Воду злийте, адже в ній залишився майже весь крохмаль.
  4. Ваші розсипчасті макарони готові.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зварити, #їжа, #макарони, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: