Тернополянам пропонують відсвяткувати випускний по-новому

Опубліковано:
22 Травня, 2018

Директор Тернопільської школи №6 Олександр Остапчук на своїй сторінці у фейсбуці опублікував пост, у якому пропонує замінити традиційні лінійки на більш цікаві заходи. 

У 6-ій школі вже 4 роки підряд замість першого дзвоника – Родинне вогнище, а замість останнього дзвоника – “Відпливають білі кораблі”.

Читайте також

Колишні учні нахуліганили у рідній школі

“Це гарно! І дуже мріємо відмінити випускний у ресторанах, а наприклад, як у школі М.Гузика (Южне, Одеської обл.) діти на випускний усіма класами їдуть у Карпати і в горах зустрічають сонце, отримують атестати, радіють природі. Це- романтика! Так хочеться вищого мислення і вищих дійств, а не приземлених банальних випускних у ресторанах…” – зазначив директор у пості. “Дуже хотів би, щоб всі освітяни України відмовилися від святкування випускних у ресторанах. Прошу всіх: проявімо мудрість і зловімо романтику!”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #по новому, #святкування, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: