На Тернопільщині заміновано міст: поліція розшукує чоловіка, який повідомив цю неправдиву інформацію

Опубліковано:
8 Травня, 2018

Поліція розшукує особу, яка 5 травня телефоном повідомила про замінування мосту через річку Коропець, розташованого на вулиці Шевченка у Монастириськах.

Для перевірки повідомлення на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, вибухотехнічна та кінологічна служби.

Читайте також

Житель Тернопільщини виїхав з Луцька рейсовим автобусом і пропав

Правоохоронці призупинили рух транспортних засобів, провели ретельний огляд споруди, а також обстежили усю прилеглу територію.«Жодних вибухових пристроїв, або небезпечних речовин поліцейські не виявили», – повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та необхідні розшукові заходи з метою встановлення особи, яка зробила неправдиве повідомлення про замінування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заміновано, #міст, #монастириськ, #неправда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: