Я дякую кожному виборцю за довіру до «Батьківщини», – Василь Деревляний

Опубліковано:
30 Квітня, 2018

29 квітня в Дорогичівській сільській та Товстенській селищній громадах, що в Заліщицькому районі на Тернопільщині, обрали голів та депутатів рад. За кількістю мандатів  «Батьківщина» отримала переконливу перемогу – 35,7%.

У Дорогичівській ОТГ з 14 депутатів в «Батьківщини» – 5 мандатів. Чотири депутати від БПП, фракція Громадянської позиції матиме три голоси у раді, «Аграрна партія» – 2 мандати.

Більшість в раді матиме «Батьківщина» і  Товстенській селещній ОТГ – 35,7 % . З 14 депутатів: «Батьківщина» отримала 5 мандатів, БПП та «Аграрна партія» –  по 3, по одному представнику матимуть в раді радикали та «Самопоміч», ще один депутат – безпартійний.

Читайте також

На Тернопільщині народний депутат України Іван Крулько поспілкувався із сільськими вчителями
Керівники ОТГ та сільрад Тернопільщини кинули своїх дітей напризволяще (Документи)

За словами керівника обласної організації ВО «Батьківщина» Василя Деревляного, переможний результат на цих виборах ще раз підтверджує той факт, що люди  підтримують і довіряють «Батьківщині».

«Я дякую кожному виборцю Товстенської та Дорогичівської громад за довіру до кандидатів від нашої партії. Дякую усім, хто прийшов на виборчі дільниці і віддав свій голос за впевнене майбутнє кожної з громад. Разом, сильною командою,  будемо працювати на добробут всієї України», – зазначив  Василь Деревляний.

У регіональному розрізі результати виборів свідчать, що «Батьківщина» перемогла у 11 областях України з 17, де проводилися вибори. 

null

Результати виборів до ОТГ, які є останніми великими місцевими виборами перед президентськими та парламентськими у 2019 році, на переконання лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко, є найправдивішою соціологією.

«Ви знаєте, скільки маніпуляцій допускає соціологія. Але те, що зараз реальні вибори показали «Батьківщині» 35,4% – говорить про реальні симпатії людей, про реальне згуртування людей навколо нашої команди, яка може і мир в країні повернути, і економіку підняти, і віру людям в себе повернути і знову всім нам стати щасливими», – заявила лідер «Батьківщини.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #29 квітня, #батьківщина, #василь деревляний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОТГ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: