На Тернопільщині народний депутат України Іван Крулько поспілкувався із сільськими вчителями

Опубліковано:
16 Квітня, 2018

На Тернопільщині народний депутат від «Батьківщини» Іван Крулько зустрівся з педагогічним колективом Товстенської школи. Вчителі стурбовані тим, що обіцяного підвищення зарплат не відбулось і продовжується «зрізання» надбавки за престижність професії.

Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

«Вважаю неприпустимим, що вчителям «зрізають» надбавки. Цю ситуацію треба виправляти, адже з таким успіхом у країні не залишиться вчителів і наших дітей не буде кому навчати!» – зазначив Іван Крулько.

 

«Батьківщинівець» відвідав підпільну друкарню-криївку, яка знаходиться в підвалі Товстенської школи. Ініціював відновлення криївки колишній член УПА, активіст «Батьківщини» Богдан Лукій.

«Був щиро вражений тим, що 90% криївки-друкарні було відновлено і відтворено за ініціативи та підтримки Богдана Лукія, кандидата у депутати Товстенської селищної ради від «Батьківщини». Допомогли жителі Товстого, яким не байдужа історія рідного краю. Саме завдяки таким людям наші діти зростають у дусі патріотизму і можуть на власні очі побачити й відчути ту унікальну атмосферу українського національно-визвольного руху», – сказав Іван Крулько.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #вчителі, #депутат, #іван кулько, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: