Заліщицькому коледжі на Тернопільщині є що святкувати

Опубліковано:
13 Березня, 2018

Для Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого 2018 рік буде багатим на ювілеї.  Тут готуються святкувати 120-у річницю заснування навчального закладу, 120-у річницю від дня народження Євгена Храпливого, 30-річчя об’єднання Копичинського і Заліщицького технікумів, 20-річчя знаходження в структурі НУБіП України, 30-річчя народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Хлібодари» і  10-у річницю жіночого клубу «Орхідея».

До святкувань готуються ретельно і серйозно. Уже заплановано чимало різноманітних заходів, які мають розповісти широкому загалові про добрі багаторічні традиції коледжу, про те, чим живе колектив і студентська спільнота.

Найперше, розпочали зі знайомства студентів із випускниками минулих років. І цих випускників знайшли серед батьків сьогоднішніх спудеїв.

Читайте також

Для студентів одного з коледжу Тернопільщини придбали 3D-принтер (Фото)

Матері студенток 34 групи Николайчук Мар’яни і Данильців Христини  навчалися у коледжі на початку дев’яностих років. Саме їхні спогади про студентське життя, навчання у закладі стали дуже промовистим аргументом для присутніх на зустрічі.

Марія Борейко (Николайчук) розповіла про свою роботу в  районному центрі зайнятості і поділилася зі студентами нюансами своєї роботи, яку називає цікавою і актуальною. Не менш цікавою була розповідь  Квасниці (Данильців) Марії, яка навчалася тут на факультеті бухгалтерського обліку та аудиту і тепер працює за обраним фахом.

Гості відмітили вагомі зміни у розвитку навчального закладу. І найкращим підтвердженням цих позитивних вражень є те, що саме тут сьогодні навчаються їхні діти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #коледж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: