Для студентів одного з коледжу Тернопільщини придбали 3D-принтер (Фото)

Адитивні технології – крок у майбутнє

12.03.2018 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ірина Мадзій

За ініціативи дирекції ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» для студентів коледжу придбано 3D-принтер – Tronxy 3D Printer.  Зокрема, студенти, які освоюють спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія» зможуть використовувати сучасне обладнання на навчальних заняттях з інженерної та комп’ютерної графіки, мікропроцесорних систем, архітектури комп’ютерів, системного програмування.

Принтер має два режими роботи, перший традиційний – інсталяція драйверу пристрою на ПК, другий, – автономний (режим без з'єднання з ПК, для цього він оснащений слотом для MicroSD-карти пам’яті, РК-дисплеєм та власною консоллю керування пристроєм).

Читайте також

Студентам чортківського коледжу на Тернопільщині запропонували зіграти ролі в театрі

Використання 3D-технологій в навчальному процесі дозволить суттєво підвищити його ефективність завдяки наближенню віртуального комп’ютерного середовища до реального тривимірного світу. 3D-друк дозволить майбутнім фахівцям створити тривимірну модель виробу на комп’ютері та за короткий час отримати повноцінний фізичний об’єкт, що відповідає заданим параметрам. 

Апробуючи нове обладнання, студенти отримують безцінний досвід, та оцінюють специфіку 3D-технологій на практиці, - розповідає викладач  комп'ютерних дисциплін коледжу Артур червоняк. -  Для студентів відкривається можливість реалізації  авторських проектів, друк практичних завдань, розвиток творчих здібностей і навичок. Створюючи макет або яку-небудь деталь, попередньо змоделювавши її в програмі, вже через деякий час її можна буде розглянути в руках, та повноцінно оцінити якість роботи. На дисплеї комп'ютера чи папері зробити це набагато важче.

null

Під час занять у класі комп’ютерної інженерії. 

Фото із сайту Заліщицького аграрного коледжу ім.Є.Храпливого.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі