В Тернополі презентують роман Ніни Фіалко «Наречена для бразильця»

Опубліковано:
30 Липня, 2017

1 серпня о 17:00 у приміщенні крамниці «Дім книги» (вул. Коперника, 19) у рамках телевізійного проекту «Вітальня у вівторок» відбудеться презентація чергового роману тернопільської письменниці Ніни Фіалко під назвою «Наречена для бразильця».

Читайте також

Кременчани зустрічалися із відомою тернопільською письменницею Ніною Фіалко
«Обірвана струна» від Ніни Фіалко – ідеальний зріз новітньої історії

Ніна Фіалко — прозаїк, драматург, на рахунку якої півтора десятка літературних творів різної жанрової природи. За фахом — технік-технолог. Більшу частину свого життя віддала обраній професії, по завершенні якої присвятила себе творчості.

У творчому доробку авторки вже є такі книги: збірка оповідань та повістей «Гніздо для зозулі», зібрання оповідань, новел, п’єс «Примарне щастя», повісті, об’єднані у книжку «Веселі канікули», повість-есей «Коли брати стають ворогами…», а також низка романів, зокрема «Дві обручки», «Зламані жоржини», «Кохання з першого погляду», «Небезпечна межа», «Повертайтесь, журавлі, додому», «Ріка життя», «Родинні гріхи», «Хочу в Тарасюківку», «Обірвана струна».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богдан, #дім книги, #наречена для бразильця, #ніна фіалко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #роман, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: