Арсенал зброї, набоїв, вибухових речовин, пристроїв та деталей для виготовлення небезпечних предметів – усе це знайшли правоохоронці у тернополялнина під час санкціонованого обшуку. Це майже 600 набоїв, гранати, близько 2-х кілограмів пороху та 40 грамів тротилу, магазини до пістолета, пістолет-кулемет, предмет схожий на магазин до корпусу для ручного кулемета з набоями, сигнальну ракету. Більшість знайденого – ще з часів другої світової війни.

Читайте також

Інструктор зі стрільби влучив в око майбутній поліцейській з Тернопільщини
У Тернополі на жінок нападає грабіжник зі зброєю (Відео)

Зброю та вибухівку чоловік зберігав у власному будинку, а також на території подвір’я в одному із сіл Тернопільського району. Сховки були скрізь –  за листами шиферу і за собачою будкою, у житлових кімнатах, підсобних приміщеннях господарства.

Як стало відомо згодом, місцевий житель не лише зберігав у себе небезпечні предмети, а ше й виготовляв їх. У нього виявили радіопульти, п’ять предметів, зовні схожих на запали до ручних гранат, дроти до детонаторів, цвяхи, батарейки та інше устаткування. Звідки у нього арсенал зброї й обладнання – порушник не зізнається. Хобі чоловіка – пошук й збір старовинних речей на військову тематику Для цього він прибав собі металошукач.

Любителя зброї затримали. Він знаходиться під вартою без права внесення застави. Вилучені предмети передали в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр на експертизу. Триває слідство.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: