Два розбої та грабіж здійснив невідомий у Тернополі, погрожуючи своїм жертвам, серед яких – жінки, вогнепальною зброєю. На одну з потерпілих, 18-річну дівчину зловмисник напав 12 листопада близько 23:50 на вулиці Шпитальній. Тернополянка зайшла в під’їзд. На сходовій клітці першого поверху її перестрів невідомий чоловік. Вистріливши в напрямку дверей, сказав віддати сумку та цінні речі. Отримавши бажане, нападник втік.

Читайте також

Побив і пограбував за те, що прихистила
У Тернополі «гопота» побила 20-річного юнака. Забрали усе, що могли

Вже 14 листопада схожий напад трапився на жительку вулиці Лепкого. Жінка повідомила, що близько 19:15 невідома особа, погрожуючи зброєю та вистріливши в підлогу ліфта, викрала в неповнолітньої дівчинки мобільний телефон. Гільза, яку слідчі вилучили з місця злочину, була ідентичною тій, яку знайшли напередодні. А через годину жертвою грабіжника стала ще одна тернополянка. На вулиці Барвінських до жінки підбіг невідомий, і, погрожуючи, викрав у неї сумку, де були гроші та документи.

Нападника зафіксувала камера відеоспостереження. Будь-яку інформацію можна повідомити на лінію “102” або за номером (096)118 76 08. Анонімність гарантується.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #зброя, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: