87-річну жительку села Соколівка Лановецького району побив та пограбував одосельчанин. Правоохоронцям стеренька розповіла, що її кривдник – чоловік, якого сама ж прихистила.

Чолов’яга лише навесні цього року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. Оселився в Соколівці в старенькій хаті покійної матері. От бабуся і пожаліла сусіда. Не раз ділилась із ним обідом чи вечерею. А якщо той і допомагав по господарству, платила за роботу. Та одного дня чоловік віддячив старнькій за доброту стусанами і грабежем.

Читайте також

У Тернополі розслідують причетність патрульних до побиття сироти
Тернополянка випадково стала очевидцем сімейної бійки
У Тернополі «гопота» побила 20-річного юнака. Забрали усе, що могли

Того дня сусід приходив двічі. Вранці навідався, щоб поснідати. Пообіді знов зайшов перекусити, а тоді залишився подрімати. Коли  прокинувся, налетів на господарку з кулаками, вимагаючи гроші. Жінка спочатку віддала нелюду 3 тисячі гривень, однак дебошир, вочевидь, знав, що в сусідки є заощадження, тож бив бабусю, допоки вона не віддала всі гроші – майже 9 тисяч.

Крадені гроші витратив у Тернополі на відпочинок в сауні та новий одяг. Зі всієї суми залишилось лише 20 гривень. Та життя на широку ногу закінчилося дуже швидко. Вже через добу його затримали правоохоронці. Зараз зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінують частину 2 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.

Пенсіонерка ж повинна пройти судово-медичну експертизу. Якщо медики виявлять у неї ще й внутрішні травми, її кривдник відповідатиме ще й за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #грабіж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: