Тернополянка випадково стала очевидцем сімейної бійки

26.10.2017 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Підозрою на перелом руки, гематомами, підозрою на черепно-мозкову травму закінчились смейні розбірки для жительки вулиці Миру у Тернополі.

Цю історію нам розповіла тернополянка Інеса Голояд. Жінка проходила вулицею, повертаючись із дитсадка, куди відвела доньку, і побачила, як з балкону 2 поверху вистрибує жінка і починає кликати на допомогу. Виявилось, так вона рятувалась від колишнього чоловіка, який  з молотком гнався за нею та погрожував вбити. За жінкою вибіг і її кривдник, від якого добряче тхнуло спитрним, та почав тягти її назад в будинок.

На щастя, поряд проходив ще один чоловік, який відтягнув потерлілу від чоловіка-забіяки. Інеса викликала поліцію та швидку і дочекалась приїзду служб. Хто зна, що могло б статися, якби вона не опинилася, як то кажуть, в потрібно місці, в потрібний час, хоча й не без ризику для себе.

«Швидка приїхала за 20 хвилин. Забрали ту жінку в травмпункт з переломом руки, гематомами, підозрою на черепно-мозкову травму і теде.
А поліція приїхала аж через 40 хвилин (ну, коротше, при бажанні, той тіп міг її затащити в хату, забити і закопати за це час)» - розповіла Інеса.

До слова, потерпілій 27 років, у них із дебоширом двоє спільних дітей – 5 і 6 років, яких забрали в притулок після чергової бійки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі