В ХХІ столітті технологій, люди все частіше зберігають свої фото в електронному вигляді, на комп’ютері, і все рідше створюють альбоми. А адже саме звичайнісінький альбом, який можна потримати в руках, нагадує нам про те, хто ми, хто наші предки, де ми виросли, про наше минуле і про сімейні цінності.

Сьогодні вашій увазі хочемо представити колекцію світлин із родинних альбомів, які були зроблені в Заліщиках у міжвоєнний період.

Читайте також

До 100-річчя УНР: генерал Осецький з Кременця
Монастириська на старих поштівках
Почаїв та Кременець 90 років тому (Фото)

Заліщики через свої особливі кліматичні умови вважаються справді курортним містечком. Тут дуже м’який клімат, завдяки якому урожай зріє на пару тижнів раніше, ніж в інших куточках нашої країни.

Світлини із Заліщиків завжди привертають увагу читачів. Усі хто там бував, скажуть однозначно, це місто буде мальовниче. Дехто навіть порівнює його називають українською Німеччиною, адже місто дуже схоже на Оршольц.

Сподівається, що дивлячись на ці раритети, кожен загляне в свій сімейний альбом і також колись поділиться фото з читачами Новин Тернопільщини.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: http://www.foto.karta.org.pl

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ретро, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: