«Для чого «прописка» домашнім тваринам? Від цього що залежатиме субсидія?» – тернополяни

Опубліковано:
30 Жовтня, 2017

До законопроекту щодо обов’язкової «прописки» домашніх улюбленців, який зареєстрували у Верховній Раді України – тернополяни ставляться неоднозначно. Одні вважають, що це не завадить, а інші запевняють, що це лише марна трата часу, коштів та зусиль. Особливо цим питанням переймаються ті, хто має тварин у своїх домівках. 

«В мене 10 років у моїй квартирі живе мій собака Рекс. Ніколи не треба було ніякої реєстрації, аж тут додумалися. Для чого? Від прописки собаки що залежатиме наявність субсидії? Якщо так – тоді я буду згідний її прописати. Насправді ця ідея – це лише нікому не потрібна марна трата часу і зусиль і ще тварину треба певно тягати туди-сюди, щоб її, бідаку, зареєстрували», – каже тернополянин Петро.

«Я думаю, зареєструвати тварин можна, щоб був якийсь їх облік, де живуть, кому належать, хто має за них відповідати. Хай би прийняли такі зміни, не бачу в тому нічого поганого», – наголошує тернополянка Олена.

Читайте також

Що варто знати тернополянам про зміни у нарахуванні субсидій?
Тернополяни, які орендують житло мають шанс отримати субсидію

«А в мене таке враження, що наші чиновники просто або не мають чого вчепитися, або поки розкрадають країну – «заговорюють нам зуби» усілякими непотрібними речами, на які ми обурюємося і в той же час не зважаємо на інші дії політиків. Яка ще реєстрація собак? Для чого? Якщо моя собака втече з дому то вона що комусь скаже адресу за якою живе? Чи на ній це написано? Всеодно тварину спіймають і у кращому випадку відправлять в стерилізаційний центр», – стверджує тернополянка Тетяна.

«Реєстрація домашніх улюбленців, як на мене – це чергове здирання грошей з бідного населення. Думаю чиновники за ту «прописку» тварин обов’язково введуть якийсь збір і крім того, аби собаку привезти на реєстрацію і назад додому – треба як мінімум брати туди і назад таксі. Це зайві витрати і морока. Хай би краще політики зайнялися важливішими питаннями: реально підвищили зарплати і пенсії, а не так як вони це роблять, хай би знизили ціни і тарифи, хай би покращили якість комунальних послуг і так далі. А то як завжди – чіпаються того, чого не треба», – розповідає тернополянка Юлія.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прописка, #реєстрація, #субсидія, #тварина, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: