Непорозуміння між чоловіками виникли у фінансових питаннях. Закарпатець позичив у свого знайомого значну суму грошей, та повернути борг не міг. Тож чоловік запропонував відпрацювати його у себе на господарстві на Рівненщині.

Читайте також

Батько з донькою заробляли шахрайствами

Впродовж кількох місяців боржник працював. А коли заявив, що гроші відробив, знайомий не хотів відпускати його. Натомість закрив закарпатця у підвалі, бив його. А через деякий час зв’язав чоловіка пластиковими хомутами та завіз його власним Мереседесом на Кременеччину до свого знайомого. «Ув’язненого» помітили сусіди та сповістили про це у поліцію.

Чоловіка спершу оглянули лікарі. У нього констатували рвану рану лобної ділянки голови, забої м’яких тканин обличчя, рук, грудної клітки та перелом пальця на руці. «Роботодавця» ж затримали. У скоєному він зізнався, але давати будь-які пояснення він відмовився. Закарпатцю інкримінують незаконне позбавлення волі або викрадення людини Наразі вирішується питання про оголошення мешканцю Закарпатської області підозри та обрання міри запобіжного засобу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вязень, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погреб, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: