Чоловік, судимий за за наркозлочини та крадіжки, обшахраював людей прямо із місць позбавлення волі. У помічниці взяв свою 17-річну дочку. Тепер за свої дії за грати ризикує птрапити й дівчина. Їй інкримінують статтю 190 частину 2 ККУ – шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому.

Читайте також

Правоохоронці Тернопільщини радять не користуватися Інтернет-сайтом «OLX», бо там ошукують людей

Дівчина шукала на сайтах оголошень дороговартісний, але не об’ємний товар. Батько з в’язниці в сусідній області телефонував власнику, домовлявся про зустріч. Попереджав, що за покупкою прийде його донька, оскільки він за межами міста, а розрахунок буде через картку.

Коли під час передачі товару на номер продавця приходило смс-повідомлення про зарахування коштів, дівчині віддавали покупку. Згодом шахрай відміняв операцію. Поки відомо про двох жертв шахраїв, зокрема власники ноутбука та “АЙФОНу 5”. Телефон дівчина вже повернула і заявила, що піти на злочин її спонукав батько. Слідство у справі триває.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: