Вісім автівок пошкодив бензовоз, перед тим, як перекинувся та злетів у канаву. Про це повідомили у поліції. Сталось це 1 вересня близько 15 години на об’їзній ділянці дороги на перехресті Будного-Шептицького.

Читайте також

У мережі з’явилось відео наслідків жахливої аварії

Водій не впорався з керуванням і на швидкості з’їхав з дороги. При цьому вантажівка зачепила чотири автівки на дорозі, ще дві бензовоз при з’їзді сильно понівечив та потягнув за собою в кювет. Крім того, він зачепив електричні проводи і стовп електроопори впав на бус, який їхав зустрічною смугою. 

Водій бензовозу – житель Київської області. Від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги. Водії двох транспортних засобів медичну отримали допомогу. Дивом більше ніхто не постраждав.

Детальні причини аварії стануть відомі після всіх екпертиз, які мають встановити, чи були якість несправності у транспортному засобі.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #Бензовоз, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: