Відео ліквідації наслідків ДТП, що сталася 1 вересня у Тернополі на перехресті вулиць Об’їзна та Шептицького, опублікували на своєму сайті рятувальники. Нагадаємо, вантажний автомобіль «Volvo», який перевозив дизпаливо, зіткнувся з чотирма легковими автомобілями: «Daewoo Sens», «Volkswagen Polo», «Volvo», «ЗАЗ Славута», після чого перекинувся у кювет. 50-річний водій вантажівки помер у кареті швидкої.

Цистерна була пошкоджена, а паливо розлилося на проїжджу частину та за її межі. Тому до ліквідації наслідків надзвичайної події залучили рятувальників, зокрема 18 чоловік особового складу на чолі із заступником начальника Управління полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким, а також 6 одиниць спеціальної техніки, в тому числі дві автоцистерни, аварійно-рятувальний автомобіль та автомобіль хімічного захисту. Вони провели заходи, щоб запобігти займанню пролитого палива, а також відновили рух транспортних засобів. Крім того, рятувальники відкачали залишки палива з пошкодженої ємкості.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #Бензовоз, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: