Чому на встановлення рекорду Тернополя чоловік приїхав з цвяхами? (Фото)

Опубліковано:
1 Вересня, 2017

Максимально вдосконалити своє минулорічне досягнення – рекорд України відтискання на пальцях від підлоги – така мета рік вела Василя Шевчука до дня, коли у житті хоростківчанина стало на один зафіксований рекорд більше.

28 серпня у 7 день народження міста Тернополя він встановив рекорд з відтискання  від підлоги, спираючись тільки на шляпки п’ятьох цвяхів, а також став першою людиною з Тернопільської області, яка потрапила до книги рекордів Тернополя зі своїм досягненням – 50 відтискань! Великий і вказівний пальці, практично, “в шпагаті”, ноги – обидві на одному цвяху. Така вправа не тількі сила, а ще і неабияка рівновага. Свій рекорд присвятив дню міста Тернополя, а також здоровому способу життя.

Читайте також

Рекордні листівки з Тернополя подолають шлях у 10 земних екваторів (Фото)
У Тернополі встановили новий рекорд
У Тернополі з’явилося те, що немає в Україні

Свій кожен ранок чоловік розпочинає з ранкової руханки. Пірнає у басейн з холодною джерельною водою, потім справи. Для занять спортом у рідному Хоросткові Василь облаштував спортивні площадки з турніками, знайшов місце для тренажерів, зібрав їх самотужки з металобрухту, для дітей побудував власноруч майданчик тіпа “рошен”.

Тернополяни були вражені побаченим. Люди записували вправу на мобільні та айфони, щоби потім показати друзям у соціальних мережах. Чи є час на он-лайн спілкування у Василя? “На щастя, я не хочу, навіть, дивитися в монітор чи телевізор зайвий раз. Ніяк не можу себе примусити слідкувати за своєю сторінкою чи групою у фейсбуці. Для мене її створили друзі, і так завдяки їхнім зусиллям там, кажуть, постіно додаються фото та інформація про мої спортивні події. Але я вже зауважив, що якщо раніше про якесь змагання я мусив повідомляти оголошеннями на “паркані”, то тепер ефективніше розмістити його у нашій групі “Байканурр-фест”. Цього літа до мене щонеділі люди приходили цілими сім’ями на різні веселі спортивні штучки. Були і змагання “Мама, тато і я – спортивна сім’я”, можна побачити на галявинці, що нам і за стадіон править, як займаються діти бойовим гопаком, футбол граємо, сусіди приїзджають. Допомагає мені і команда Володимира Ванджури. Кілька років проводив змагання тіпа “strong man”. Приходять і спортивні голубятники до мене – і ви приїзджайте! Хоростків на справді дуже близько від Тернополя – проїхав Теребовлю, Кровінку, Сухостав – тут поворот наліво і… Хоростків. Де знайти Байканур і Василя всі знають..”

Вразив рекорд Василя Шевчука і заступника міського голови Леоніда Бицюру. Він із задоволенням вручив йому пам’ятну відзнаку про рекорд “Найбільша кількість відтискань від підлоги з опорою на п’ять цвяхів в історії Тернополя і Тернопільщини”. За цей день Василь встиг, навіть, зустрітися з дітьми міста і заволодів їхнею увагою демонстрацією свого досягнення. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини, #шевчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: