Новий запис з’явився у “Книзі рекордів Тернополя”. 54-річний Василь Шевчук віджався 50 разів на цвяхах. До цього часу подібних рекордів не було зафіксовано. Встановив його чоловік на площі біля фонтану “Кульбаба”.

Раніше Василь вже був рекордсменом. Рік тому він віджався від підлоги на пальцях 63 рази за хвилину.

Зазначимо, що “Книга рекордів Тернополя” з’явилась влітку цього року.  Першим рекордом, який був записаний  книзі, стало одночасне виконання відомої пісні «Файне місто Тернопіль» найбільшою кількістю людей.

– З ініціативи декількох громадських організацій та Тернопільської міської ради і була створена «Книга рекордів Тернополя». У книзі реєструватимуть досягнення жителів міста у всіх видах діяльності. Проект має на меті підтримати ініціативи тернополян і підготувати їх до реєстрації рекордів у системі національних рекордів та навіть у Книзі Рекордів Гіннеса, – коментує заступник міського голови Леонід Бицюра. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини, #шевчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: