Дитячий садочок для 40 діток незабаром запрацює у Тернополі (Фото)

Опубліковано:
1 Вересня, 2017

Усього по десять дітей у групі. Чотири групи організовані за віком. Просторі кімнати, затишні спальні, сучасні програми для розвитку дітей. Над назвою організатори садочку думали довго, хотілось чогось світлого, позитивного і щоб було зрозуміло, що тут навчатимуть і іноземним мовам також. Тому “Kinderсад” за задумом має розквітнути деревом росту, пізнання, родинних традицій. 

Читайте також

7 нових груп з’явиться у дитячих садочках Тернополя до кінця року
У Тернополі відремонтують приміщення дитячо-юнацької спортивної школи

На своїй сторінці у фейсбуці “Дитячий садочок «Kinderсад»” повідомляє, що їхні послуги це: досвідченні та кваліфіковані спеціалісти, комплексні заняття у групах відповідно вікових особливостей та здібностей дітей; особистісно-орієнтований підхід; збалансоване харчування; просторі приміщення із великою кількістю природного світла, широка матеріальна база розвиваючих іграшок із нетоксичних матеріалів; сучасне технічне забезпечення занять; доброзичлива і затишна атмосфера для розвитку Вашої дитини.”.

У садочку передбачено 5 разове харчування. З дітками будуть займатися по перевіреним сучасним методикам, обов’язково буде можливість для кожного малюка спробувати себе у танцях, театральних заняттях, анімації (створення мультфільмів). Оплата за перебування дитини у садочку значно відрізняється від державних садочків, адже фінансову підтримку такі установи отримуватимуть ще не скоро. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #садок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: