7 нових груп з’явиться у дитячих садочках Тернополя до кінця року

Опубліковано:
16 Серпня, 2017

Днями у дитячому садочку №20 на Східному масиві відкрилася ще одна ясельна група. На відкритті побував міський голова Сергій Надал разом з начальником управління освіти Ольгою Похиляк.

 Зі слів очільника Тернополя, до кінця року у місті планується облаштувати загалом сім нових груп у дитсадках в різних мікрорайонах міста.

null

Фото: Тернопільська міська рада

– Щороку у Тернополі народжується все більше дітей, тому ми розуміємо, що потрібно створювати нові дитячі групи у дитсадочках у різних мікрорайонах міста. Також чи це будуть групи ясельні, чи старші групи – усе залежить від потреб, – пояснює міський голова. – Наприклад, тут, на Східному масиві відкрито ясельну групу, яку будуть відвідувати до 30-ти дітей. Загалом вартість ремонту приміщення з придбанням необхідної техніки вартувало приблизно 300 тисяч гривень.

null

Фото: Тернопільська міська рада

Нагадаємо, що у місті також діє програма із заміни обладнання у дошкільних навчальних закладах на енергозберігаюче, тривають ремонти пральних та кухонь, оновлюються приміщення закладів та триває асфальтування заїздів та території дитячих садків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #садок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: