Менші рахунки за тепло та гаряча вода цілодобово в Тернополі – це реально?

30.08.2017 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На сьогодні централізоване опалення вже не може забезпечити квартири потрібним комфортним теплом. Теплотраси зношені, і не ремонтуються роками. Ціна на газ та обігрівання будинку завжди зростає, тому сьогодні гостро стоїть питання, щоб будинки були теплими.

Тепловтрати на транспортування та зарплата обслуговуючому персоналу – за це все платимо ми з власної кишені щомісяця. Зараз все актуальнішим постає питання переходу на індивідуальне опалення, яке є значно економнішим. Проте, тут виникають труднощі.

- Попередні роки літом в Тернополі давали дозвіл на від’єднання від котелень і всі масово робили в будинках індивідуальне опалення. Зараз протягом останніх декількох років такої практики немає, дозволи не видають, - розповідає директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла.

Читайте також

Житло в новобудові: комфорт, сервіс та безпека
Чому квартира в старому будинку буде дорожча, ніж помешкання в новобудові

Щороку тарифи на опалення зростають. Людям доводиться самотужки утеплювати свої помешкання, аби хоч якось «втримати» тепло та зекономити декілька гривень. Підвищення цін на комунальні послуги мотивує багатьох замислитись про енергозбереження.

За словами Андрія Матли, із цієї ситуації існує два виходи: утепляти старі квартири, або одразу будувати їх з теплих матеріалів. До слова, будівельна компанія «Матла» споруджує зовнішні стіни із термоблоку, який має набагато кращі характеристики у порівнянні з іншими будівельними матеріалами.

Для спорудження будинків та комфортного проживання компанія використовує лише новітні європейські технології та матеріали: монолітний-каркас, стіни термоблок, дитячі майданчики та майданчики для відпочинку дорослого населення, підземні стоянки, індивідуальне опалення, лічильники на воду, газ, світло, металопластикові енергозберігаючі вікна, вхідні двері броньовані, високоякісні ліфти "OTIS".

У сучасних новобудовах будівельної компанії «Матла» створюються всі умови. На території будинків розвинута інфраструктура: аптеки магазини, сфера послуг, безпечні дитячі майданчики.

В нових європейських багатоповерхівках будівельна компанія «Матла» пропонує комфортне житло площею35, 50, 60 та 70 квадратних метрів з можливістю довільного перепланування квартири. В цих помешканнях враховані останні тенденції, які використовуються в країнах Європи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі