У Тернополі триває ремонт у тринадцяти дворах, проїздах та на восьми об’єктах благоустрою

Опубліковано:
23 Серпня, 2017

Капітальні ремонти у Тернополі тривають. На даний час у місті ремонтують тринадцять дворів, проїздів та вісім об’єктів благоустрою. Під час традиційного ранкового об’їзду міста очільник Тернополя Сергій Надал особисто перевіряє стан виконання ремонтних робіт.

Читайте також

Мешканці ще одного двору в Тернополі дочекались двору, який відремонтували

Також за останній тиждень розпочався ремонт дамби тернопільського ставу та тротуару на вулиці Карпенка. Окрім того, підрядні організації завершили ремонт проїзду від бульвару Шевченка, 10 до вулиці Сагайдачного.

Зазначимо, що капітальний ремонт доріг триває за адресами: вул. Січових Стрільців, ремонт шляхопроводу на вул. Бродівській, ремонт дамби тернопільського ставу.

Ремонт проїздів та прибудинкових територій триває за адресами: двір на вул. Тарнавського, 1, двір на вул. Л. Курбаса, 9, Хмельницького, 29, 31, 33, Довженка – вул. Протасевича, 22, Вербицького, 4, Д.Галицького, 6, двір на вул. Протасевича, 14, вул. Лесі Українки,1, проїзд на вул. Л. Курбаса – вул. Л. Курбаса, 9, проїзд від пр. Ст.Бандери, 92 до вул. Протасевича, двір на пр. Злуки, 31, двір на вул. Володимира Великого, 10, двір вул. Новий Світ, 4.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #двір, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: