Мешканці ще одного двору в Тернополі дочекались двору, який відремонтували

Опубліковано:
3 Серпня, 2017

У Тернополі на завершенні капітальний ремонт двору, що на Вербицького,4. Стан завершення ремонтів оглянув міський голова Сергій Надал.

Там повністю відремонтували проїжджу частину, з’явились нові тротуари. Також було зроблено новий майданчик для збору сміття. Крім того, збільшили кількість місць для паркування транспорту у дворі.

Читайте також

У Тернополі планують встановлювати більше підвищених пішохідних переходів
Ремонтують аварійну стіну навколо острівка «Чайка»

«Зранку звернулися мешканці з іншого будинку з вул. Вербицького, 1 зі скаргами на незадовільний стан їх двору. Цей двір є у титульному списку капітального ремонту на цей рік, тому незабаром там розпочнеться ремонт», – зазначив міський голова.

Нагадаємо, що від початку року у Тернополі вже відремонтували чотирнадцять дворів та міжквартальних проїздів, шість доріг та декілька великих об’єктів благоустрою. Наразі у місті ще ведеться ремонт на трьох дорогах та у шістнадцяти дворах. Роботи на інших об’єктах тривають.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #двір, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: