У Тернополі водії відмовляють брати учасників АТО по посвідченню

Опубліковано:
15 Серпня, 2017

Один з таких випадків трапився на автовокзалі. вВодій рейсового автобуса “Михайлівка-Тернопіль” відмовився везти АТОвців за пільговими квитками. Хлопці звернулись до адміністрації автовокзалу, але там стали на бік перевізника. Їм порадили поскаржитись в “Белий дом”.

Читайте також

Пенсіонери безкоштовно отримають електронний квиток для проїзду у громадському транспорті
В тернопільських тролейбусах введуть електронні квитки

Коли ж бійці почали доводити, що, згідно законодавства, мають право на пільговий проїзд, їм почали хамити. Зрештою, вони просто відмовились платити повну вартість квитка.

Квитки за день до того придбали на касі автовокзалу за посвідченням УБД. Проте водій сказав, що в нього є лише три пільгових місця, а пільговиків є шестеро. Коли один з хлопців попросив затримати даний рейс і зняти водія з даного напрямку в зв’язку з порушенням умов договору між перевізником і державою, водій таки погодився везти хлопців, однак, наголосив, що робить це останній раз. Тоді запакував людей у вщент забитий автобус. Ніхто з пасажирів за АТОвців не заступився.  Про це на своїй сторівці у ФБ написала волинський журналіст Жанна Білоцька.

За матеріалами сайту 20 хвилин

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #військовий, #квиток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: