Пенсіонери безкоштовно отримають електронний квиток для проїзду у громадському транспорті

Опубліковано:
7 Серпня, 2017

Виконавчий комітет затвердив порядок видачі безкоштовних електронних карток для проїзду в громадському транспорті для пільгових категорій, – пише Тернопіль Наживо.

 Згідно з цим рішенням безкоштовно отримати такі картки зможуть не лише пільговики, для яких це передбачено законодавством, а й тернопільські пенсіонери.

Читайте також

В тернопільських тролейбусах введуть електронні квитки
Студенти зможуть купувати пільгові залізничні квитки через інтернет

Прийом документів на отримання електронного квитка розпочнеться на початку серпня. Для отримання електронних карток пільговикам та пенсіонерам необхідно буде надати згоду на обробку персональних даних, заповнити анкету, надати документи, який посвідчує право на пільгове отримання електронного квитка та долучити фото.

 Збір даних для видачі електронних квитків та видача виготовлених електронних квитків буде здійснюватися «Центром надання адміністративних послуг», управлінням соціальної політики та управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології через  так звані «ЖЕКи».

Правила користування електронними квитками будуть оприлюднені у місцях видачі електронних квитків та на сайті Тернопільської міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квиток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: