Смертельна ДТП на Тернопільщині: загинув неповнолітній хлопець (фото)

Опубліковано:
8 Серпня, 2017

7 серпня у Заліщицькому районі, між селами Синьків та Зозулинці, сталася аварія, за кермом загинув 17-річний хлопець. Юнак не впорався з керуванням та врізався у дерево. Не  врятували навіть подушки безпеки, водій загинув на місці. – інформує ГУ НП у Тернопільській області

Трагедія зі смертельними наслідками відбулася близько 00:36. Про ДТП ГУ НП у Тернопільській області повідомили фельдшери швидкої допомоги.

Водій загинув на місці. Фото: ГУ НП у Тернопільській області

 

Пошкоджена машина загиблого водія. Фото: ГУ НП у Тернопільській області

Виїхавши на місце аварії, слідчі встановили, що 17-річний мешканець села Дзиняч керуючи автомобілем CITROEN C1 рухався автодорогою сполученням сіл Дзвиняч та Синьків Заліщицького району. Поблизу перехрестя із другорядною дорогою водій раптово звернув ліворуч за межі проїзної частини пересік зустрічну смугу та в’їхав в дерево. Від смертельних травм юнак загинув раптово на місці. За попередньою інформацію авто належить матері товариша загиблого. Ведеться слідство, поліція з’ясовує деталі аварії. Відомості про подію внесено до ЄРДР  за частиною 2 ст. 286 КК України.

Нагадаємо, що поблизу Ланівців загинув велосипедист.

Читайте також

Двоє молодих людей загинуло в жахливій аварії поблизу Почапинців
П’яний водій вчинив нічне ДТП в Кременці (Відео)

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ГУ НП у Тернопільській області, #ДТП, #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: