Смертельна аварія трапилась на автодорозі «Ланівці-Теофіполь» 6 серпня близько 11:40. Про подію поліцейським повідомив місцевий житель.

Автомобіль «ВАЗ 21112» рухався на великій швидкості. В попутному напрямку узбіччям руховся велобайк. Водій легківки не впорався з керуванням та допустив наїзд на двоколісника, за керомом якого був 47-річний ланівчанин. Чоловіка забрала швидка. Та від отриманих травм він помер в районній лікарні. Кермувальник – винуватець ДТП з місця події втік. Та його невдовзі розшукали. Ним виявився 55-річний житель Ланівців. Чоловік у скоєному зізнався. Його затримали та відібрали взірці крові для експертизи на стан алкогольного сп’яніння. Триває слідство.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #атопригода, #велосипедист, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: