100 найпопулярніших туристичних об’єктів Тернопільщини отримають QR-коди

Опубліковано:
6 Серпня, 2017

Тернопільщина продовжує активно працювати в напрямку розвитку туризму. Так, на 100 найцікавіших туристичних об’єктах вирішили встановити QR-коди з короткою інформацією про них, – пише Файне місто.

За словами головного спеціаліста відділу туризму ТОДА Ростислава Яцківа, завдяки таким  табличкам з кодами туристи навіть за відсутності інтернету з допомогою смартфонів зможуть одразу отримати коротку інформацію про місце.

Читайте також

Відпочинок на Тернопільщині: ціни та розваги
Подорож осіннім Серетом (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Проект з QR-кодування реалізували в рамках виконання Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки. Його мета – покращити туристичну інфраструктуру.

– Для початку ми обрали 100 об’єктів, які найпопулярніші серед туристів. Це церкви, замки, печери. Рейтинг об’єктів склали на онові даних туристичних агенцій та екскурсоводів, – говорить Ростислав Яцків. – Крім QR-коду про об’єкт, на табличці є ще QR-код туристичного порталу Тернопілля, через який, вже за допомогою інтернету, можна почерпнути більше інформації про об’єкт зокрема та про Тернопільщину загалом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подорож, #тернопіль, #тернопільські новини, #турист
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: