У зону АТО вирушили 30 бійців батальйону патрульної поліції «Тернопіль» (Фото)

Опубліковано:
31 Липня, 2017

У рамках чергової ротації 30 співробітників спеціального батальйону патрульної поліції особливого призначення «Тернопіль» вирушили захищати цілісність країни та охороняти правопорядок на східному фронті. Триватиме ротація 45 днів.

Разом із кервництвом обласної поліції, провести поліцейських та побажати їм легкої служби прийшов голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. Він також подякував бійцям за мужність та патріотизм, і висловив вдячність їхнім рідним за розуміння та підтримку.

Читайте також

Нетверезого експерта-криміналіста уже звільнили
Патрульні перевіряють тернопільські маршрутки

«Завдяки нелегкій службі поліцейських у зоні АТО у нашому краї та в наших родинах зберігається спокій. Саме тому, я щиро вдячний рідним за мужність та підтримку своїх чоловіків, синів та батьків, а їм, у свою чергу, – за сміливість, відвагу та героїзм, який вони проявляють під час несення служби на східному фронті. І, водночас, кожен день, проведений на війні, – це ще один важливий внесок у нашу спільну перемогу над ворогом», – наголосив Степан Барна.

Побажати легкої дороги та спокійної служби, а також якомога швидше повернутися додому живими та здоровими бійцям батальйону «Тернопіль» прийшли також їхні рідні та близькі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батальйон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: