Наказ про це підписав начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол. Він заявив, що не дозволить дискредитувати звання поліцейського у його відомстві. Окрім цього, за відсутність контролю за підлеглими попереджені начальник Збаразького відділення поліції та його заступники.

Причиною такого кроку послужили події у селищі міського типу Вишнівець. 15 місцевих жителів перекрили там дорогу і заблокували рух транспорту. Серед них – і родина затриманого у вбивстві Ірини Мукоїд, яке сталось у населеному пункті місяць тому. Люди не згідні із результатами слідства.

На місце події виїхали працівники поліції та слідчо-оперативна група. Серед них був і криміналіст, який перебував без форми, але знімав подію на відео і був залучений до документування. Крім того, чоловік перебував у нетверезому стані. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Олександр Богомол. 

Головний поліцейський пообіцяв покарати порушника. Сьогодні з’явилась інформація, що криміналіст звільнений із займаної посади. Окрім того, у поліцію написали заяви водії, які поскаржились на спричинені збитки за простій. За фактом блокування транспортної магістралі порушено кримінальне провадження. Проводиться розслідування. Винних обіцяють покарати.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богомол, #вбивство, #вишнівець, #мукоїда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: