Стали відомі подробиці оперативного затримання в Тернополі патрульними водія біля озера (Відео)

Опубліковано:
20 Липня, 2017

Як повідомили TeNews в прес-службі Управління патрульної поліції Тернополя: 19 липня, близько 15-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про те, що водій Opel Vectra знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. Заявник вказав державний номерний знак транспортного засобу.

Читайте також

Патрульні затримали квартирного злодія на гарячому (Відео)
Патрульні врятували 6-річну дівчинку, яка бігала по дорозі

Патрульні передали дані в орієнтування. Вказаний автомобіль інспектори виявили на вулиці Чумацькій. Вони наказали водієві зупинитися, але він не реагував і почав втікати. Патрульним поліцейським вдалося оперативно наздогнати його та затримати. Водій вживав нецензурну лайку та вчиняв протиправні дії. Окрім того, 40-річний громадянин пребував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Проте від освідування водій відмовився.

На водія складено протоколи за ч.1 ст.130КУпАП (Керування у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство).

Нагадаємо, що кілька днів назад патрульні переслідували автомобіль, а потім затримували водія в стилі кращих голівудських фільмів: кайданки і обличчям до асфальту.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: