Патрульні затримали квартирного злодія на гарячому (Відео)

Опубліковано:
13 Липня, 2017

«Хтось заліз до квартири сусідів і там нишпорить», – розповіла заявниця патрульним поліцейським, коли ті прибули на виклик. Подія трапилася на вулиці Братів Бойчуків 13 липня, близько 4-ї години ранку.

Тернополянка зазначила, що господарів зараз нема вдома, але вона їм теж зателефонувала і вони вже в дорозі. До відчиненого вікна тієї квартири на першому поверсі була приставлена драбина. За деякий час патрульні побачили ледь помітне миготіння світла ліхтарика.

Читайте також

У Тернополі почастішали крадіжки велосипедів
Крадений двигун злодій виносив через дах

– Ми викликали на допомогу ще один екіпаж, – розповідає патрульна Тетяна. – У той час приїхала власниця і відчинила квартиру.

Злодій кинувся до вікна, ми його оперативно затримали. Інспектори одразу викликали слідчо-оперативну групу. Згодом з’ясувалося, що 29-річний чоловік – уродженець Запоріжжя. Він неодноразово судимий за крадіжки і нещодавно вийшов з місця позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: