Незнайомець підійшов до 33-річної жінки в одному із закладів громадського харчування. Перед тим вона гучно розповідала про своє скрутне матеріальне становище. Чоловік почав пропонувати тернополянці свою допомогу.

Він розповів, що його дружина може  надати їй кредит. Обумовили суму в 32 тиячі гривень. Аферист зазначив, що необхідно заплатити всього лиш деклька сотень гривень за оформлення всіх необхідних документів та як гарантію повернення готівки. Жінка разом із шахраєм пішли до найближчого банкомату, де перерахувала на його рахунок 900 гривень.

Читайте також

Шахрай, який фіктивно продавав айфони в Інтернеті, постане перед судом
Шахраї, прикидаючись подружжям, обдурювали пенсіонерів

Тоді чоловік попросив у тернополянки її телефон, щоб нібито звірити певні дані. Жінка пішла робити копії документів. А коли повернулася, то афериста разом з її телефоном вже й слід простиг. Зрозумівши, що її ошукали, потерпіла звернулась у поліцію. Пройдисвіта розшукують. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: