Шахрай, який фіктивно продавав айфони в Інтернеті, постане перед судом

Опубліковано:
6 Липня, 2017

Бучацьким відділом Теребовлянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення шахрайства з використанням комп‘ютерної техніки за ч.3 ст.190 КК України.

Досудовим розслідуванням, керівництво у якому здійснювала прокуратура, встановлено, що житель Бучацького району впродовж листопада 2016 року  –  січня  2017 року,  шляхом обману заволодів грошовими коштами  21 потерпілого, з 5 областей України на загальну суму майже 190 тис грн. 

Читайте також

Шахраї виманили в тернополянки гроші та золото
Жінка, намагаючись врятувати знайомого, віддала аферистам останні гроші
«Ваш знайомий у лікарні!» – шахраї вигадують нові схеми

Шахрай   розміщував на сайті OLX оголошення про продаж  айфонів, і привласнював переказані за них гроші, а покупцям обіцяв переслати телефони за якийсь проміжок часу.  Після обдурювання кількох покупців, зловмисник змінював номер свого телефону і публікував на сайті нові оголошення.  Також шахрай фіктивно обмінював гроші на електронні за системою Web Mоneу.  Його злочинну схему викрили правоохоронці на початку 2017 року.

У обвинуваченого вилучено 3 комп’ютери та 2 мобільні телефони, за допомогою яких він вчиняв шахрайські дії.

Розслідування завершено.

Довідково:  санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: