Відбувся завершальний етап Міжрегіональної школи помічника депутата

Опубліковано:
11 Липня, 2017

Упродовж трьох місяців для учасників проекту у Тернополі провели близько 10 семінарів-зустрічей. Спікерами були народні депутати України, депутати місцевих рад, громадсько-політичні діячі, представники органів місцевого самоврядування. До міжрегіональної школи помічника депутата, яку організовує партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність», долучилися 5 областей – Тернопільська, Волинська, Рівненська, Одеська та Сумська.

Координувало проведення проекту молодіжне крило партії. Завершальним етапом «Школи помічника депутата» стала екскурсія у Верховній Раді. Міжнародний секретар «БПП «Солідарність» Вірджинія Дронова провела семінар щодо міжнародного співробітництва партії і діяльність та перспективи молодіжного крила. Учасники проекту ознайомилися також із історією та концепцією роботи Верховної Ради.

Читайте також

CITY LIFE MODELS – твої «ворота» в модельний бізнес (Фото, Відео)
На Тернопільщині порахували медалістів
Тернопільська блакитноволоса випускниця руйнує стереотипи та йде проти системи (Фото)

«Проект дає хороший досвід, як координаторам проекту, так і учасникам. Є можливість поспілкуватися із представниками місцевого самоврядування, народними депутатами – отримати від них відповіді щодо актуальних тем і питань; детальніше дізнатися про політичні процеси, освоїти практичні навички. Такі семінари, зустрічі вмотивовують молодь активно займатися громадською діяльністю», – каже керівник секретаріату Тернопільської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимир Дзудзило.

Як зазначають організатори, «Школу помічника депутата» планують проводити щороку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: