У новому сезоні тернопільські актори здивують містян

Опубліковано:
3 Липня, 2017

Музичною комедією «Сорочинський ярмарок» закривали театральний сезон у неділю, 2 липня, у Тернопільському драмтеатрі ім. Т.Шевченка. У залі був цілковитий аншлаг.  Публіка сприймала виставу на «ура», разом з акторами сміялася, співпереживала та обдаровувала оплесками.

Читайте також

Закриття театрального сезону співпало з державним святом

Нагадаємо, «Сорочинський ярмарок» новинка у репертуарі драмтеатру. Режисеру-постановнику В’ячеславу Жилі вдалося влучно показати багатий український гумор, народну мудрість та широту української душі. Головні герої – молода закохана пара Парася та Гриць. Мачуха Парасі Хівря всіляко проти весілля молодих і постійно плете інтриги проти них. Але молоде та щире кохання перемагає плітки та інтриги і призводить до веселого та гучного весілля.

Виставу «Сорочинський ярмарок» режисер В’ячеслав Жила ставив за мотивами Миколи Гоголя. Він уже поділився планами на новий театральний сезон. Тримаючи інтригу, зізнався, що мріє поставити виставу, де будуть грати лише одні чоловіки.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: