Закриття театрального сезону співпало з державним святом

Опубліковано:
29 Червня, 2017

Відбулось урочисте закриття театрального сезону. Творчий колектив Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка прозвітував виставою С. Гулака-Артемовського «Запорожець за Дунаєм» за режисурою народного артиста України Федора Стригуна.

Першій українській сценічній комічній опері  минуло вже  120 років. Але й сьогодні це справжня окраса українського мистецтва. У ній зібрані й сконцентровані найкращі риси українського народу. Вона щедро насичена музично-вокальними номерами, соковитим народним гумором, мелодійною музикою, колоритними образами. Партію Одарки виконала народна артистка України Наталія Лемішка (колоратурне сопрано), Карася – народний артист України Микола Блаженко, Оксани та Андрія – артистка Наталя Черненко та заслужений артист України Борис Репка. У виставі задіяна плеяда непересічних і талановитих акторів – народні артисти України Володимир Ячмінський, В’ячеслав Хім’як, заслужені артисти України Віра Самчук, Марія Гонта, Олександр Папуша, Андрій Малінович , Дмитро Губ’як, актор Михайло Безпалько та багато інших.

З нагоди Дня Конституції творчий колектив театру отримав привітання від представників місцевої влади. Чимало акторів було нагороджено грамотами, грошовими преміями та цінними подарунками.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: