Скандальну 15-ту сесію тернопільської міської ради закрили

Опубліковано:
26 Червня, 2017

Продовження пленарного засідання 15-ї сесії Тернопільської міської ради сьогодні, 26 червня, було вже традиційним – з обох боків вулицю Листопадову перегородили поліцейські. Всіх бажаючих попасти на засідання – обшукали і перевірили металодетектором.

На сесії були присутні 32 депутати. Відтак, за наявності кворуму, обранці змогли приступити до роботи, хоча і з деяким запізненням. Вони розглянули 6 питань, після чого очільник міста Сергій Надал закрив скандальну сесію.

Читайте також

Сесія Тернопільської міської ради сьогодні пройшла без бійок і протистоянь

Загалом під стінами мерії цього дня обійшлося без сутичок і провокацій, але не без пікетів. Кілька людей із плакатами, зокрема, «Надал порушує закони», «Надал, залиши Тернопіль зеленим», «Бульвар С. Петлюри для пішохідного загального користування», виступали проти забудови ділянки між вулицею 15 Квітня і бульваром Симона Петлюри. Деякі присутні прийшли висловити свою думку про співзасновника торгово-розважального центру «Подоляни» Василя Чубака. Активісти одягнули футболки із написом: «Чубак Подоляни: чемодан-вокзал-Росія».

Нагадаємо, 15-ту сесія міської ради почали проводити 2 червня. Проте в Асоціації міст України події того дня одразу визнали неправочинними, бо кількість депутатів, присутніх у залі, була недостатньою. Усі 30 рішень, які тоді все ж прийняли, і законність самого засідання, наразі оскаржують, проте жодна інстанція своїх висновків ще не зробила.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: